2Aline Carrière Management

www.2aline.nl was dringend aan een grondige update toe. Miranda kenden we uit ons netwerk, en al bij het eerste briefinggesprek bleek dat ze precies begreep wat we voor ogen hadden. Ze is een prettige gesprekspartner, stelt de juiste vragen en weet de informatie waarmee we haar bestookten om te zetten in duidelijke, prettig leesbare en bondige teksten. Haar schrijfstijl en tone of voice passen bij de manier waarop wij ons bij onze doelgroep willen profileren. Met onze nieuwe site scoren we goed op Google; mensen weten ons veel beter te vinden.”

Clemens van Gemert, 2Aline Carrière Management – www.2aline.nl

Love2Style

“Toen ik begon met Love2Style kreeg ik het al snel heel druk. Tijd om zelf de teksten schrijven die ik nodig had was er niet. Dus belde ik Miranda. Na een korte briefing produceerde ze heel snel een redactioneel artikel en een website tekst. Ze weet met haar woorden precies de juiste snaar te raken. Ze schrijft helder, zonder poespas en weet zich in te leven in de doelgroep.”

Riane van der Meij-Louwers, Love2Style – www.love2style.nl

misign ontwerp

“Het is fijn werken met Miranda. Relaxed, professioneel, snel en met humor. Ze is breed inzetbaar, denkt mee met de opdrachtgevers en duikt direct in de materie. Haar teksten zijn pakkend en transparant, ook als het om wat lastigere of technische onderwerpen gaat. Ze werkt gestructureerd en consciëntieus. Wat wil je nog meer?”

Michael de Groot, misign ontwerp – www.misign.nl

Beentjes Teksten

“Miranda Rietveld combineert een goede verschijning met inhoudelijke diepgang. In korte tijd weet zij tot de kern van de materie door te dringen, en dit vlot om te zetten in een lekker leesbaar, goed verhaal. Sterke punten: een sprankelende schrijfstijl, meedenken, sociaal en flexibel. Deadlines worden gerespecteerd en aan het eindproduct is af te lezen dat Miranda de tekst met plezier en vakvrouwschap heeft geschreven.”

Marco Beentjes, Beentjes Teksten – www.beentjesteksten.nl