Als copywriter bij Endemol Nederland schreef ik voice-overs voor promo’s en werkte ik programma-ideeën van creatives uit tot formats, bedoeld voor de verkoop aan zenders en omroepen.

In 2010 begon ik met freelancen. Eerst redactionele stukken voor kranten, later commerciële artikelen voor mode- en woonspecials, speciale seizoensbijlagen en bedrijfsreportages. Vervolgens ook websites en brochures. Daarbij deed ik redactiewerk voor een ondernemersmagazine: coördinatie van een aantal rubrieken, waaronder het nieuws.

In 2016 werkte ik samen met vriendin Mariska aan Hoemaakjedat.com, een blog over homemade huis-, tuin- en keukenproducten. Schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten om thuis zelf te maken, handige tips en reviews over tuinieren of slimmigheidjes die ons leven gemakkelijker, leuker en duurzamer maken.

In het weekend probeer ik zoveel mogelijk te golfen. Niet zo lang geleden was ik volledig verslaafd en 6 van de 7 dagen te vinden op of rond de Rijswijkse GolfClub (waar ik als lid van de communicatiecommissie verantwoordelijk was voor de samenstelling van het clubblad, de GreenVliet), maar inmiddels maak ik meer tijd vrij voor een oude liefde: muziek.